Spendera Sommaren i Stockholm?

Bästa saker att göra i Stockholm på sommaren?

Midsommar – Sen juni
För att säkerställa att det är ett system av tid, inte för Sverige. Om du är säker på att laget är, eller om du letar efter några funktioner, se till att du håller hela Skansens stil och huvud, som du kolla vår fullständiga katalog.

”Oförutsedda” I juli är Kingstrlden den mest intressanta och inflytelserika faktorn i Stockholm. Det är en festival av jonglörer, clowner och fisk, kronblad, artister och talangförsäljning och talanger – 4 dagar att parkera och visa talangskaraktär på Stockholmsgatan.

Varje familj slutar på en dag – den här festivalen kommer att bekräftas för att se och börja i början av juli – se till att det inte finns något misstag!

Var: Kungsträdgården
Hemsida: stockholmstreetfestival.com/
Pris: Gratis

Stockholm Skeththan: 23 juli
Under det tredje året kallas endast Stockholm Skateathon 2016, samt andra 12-åriga skateboards eller 55 år (den minsta som börjar konkurrera). Konkurrensen av 12-M-tävlingar speglar Chatsholmen och uppmuntrar dem att konkurrera med bara hjälmar för dem under ålder och all makt (första säkerheten!). Och trots att webbplatsen innehåller motstridiga uppgifter, finner vi att 2016 för närvarande är utbetalt!

Var: Kangololman (börjar i slutet av Rendendiscassin).
Webbplats: förvärv av stockholm com / sv /
Pris: Gratis

exit
Stockholm Kultur Kultur: 16-21. Januari 2016
20410662426_426401c458_o

Denna festival är i augusti varje år och är en riktig och konstnärlig bild. Titeln är Frankrike, och linjen är väldigt intressant. Det här är en av alla kulturklubbar i Stockholm Wellness, och det kompletta programmet Tire, barn och familj, resor, sportaktiviteter, kasinospel, böcker och handlingar och den här veckan händer i filmer och bilder!

Var: Stockholm, Borg, Borrow-Gustav Adolfs, Goorrand, Skeppsbron (Royal Court och Royal Opera Beach) Sergels (nära bron på Royal Stadium)
Webbplats: kulturfestivalen.stockholm.se
Pris: Tillgänglig (30 c / biljettbiljett)

Minns vi något? Om du känner till friheten eller betydelsen av Stockholmsfirandet, har du troddat att vi lämnar svaret nedan och fråga. Och om du har besökt så lång tid för festivalerna, vad är vi – vi vill alltid höra!

Den här titeln är skriven av oss på Golvläggning och Golvslipning Stockholm

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s